Food Equipment Groep Nederland kort genoemd FEG biedt met kwaliteitsmerken als Hobart-Bonnet-Maronne, hoogwaardige duurzame kookapparatuur. Tezamen met de huidige merken hebben wij voor elke keuken een oplossing modulair als projectmatig.

Voor een perfecte afstemming over ontwerp of aanpassing van uw keuken zit u direct om tafel met onze product specialisten. Deze hebben ruime ervaring als chef-kok en weten precies wat er komt kijken bij de (her)inrichting van proffesionele keukens. Met gedegen advies en overzichtelijke situatieschets of tekening krijgt u gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden. Zo realiseren wij met u samen de meest ideale situatie.

FEG beschikt over een eigen ontwerp en advies bureau. Door de zeer korte lijnen met ons ontwerp bureau cq productspecialisten brengen wij al uw wensen in kaart. Na een gedegen inventarisatie verzorgen wij u in 3D de eerste opzet van uw plannen. Wij kijken zorgvuldig naar de mogelijkheden van routing, hygiene, veiligheid en keuze van apparatuur.